Zonwering en raambekleding

Bij Van Voorst bieden we een ruime selectie van op maat gemaakte zonwering en raambekleding, inclusief houten/bamboe, PVC, en aluminium jaloezieën, en plissé-, rolgordijnen, duo rolgordijnen, dakraam rolgordijnen, vouwgordijnen, en gordijnen. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte horren voor ramen en deuren.

Onze hoogwaardige producten zijn ontworpen om aan uw specifieke wensen te voldoen en kunnen perfect worden aangepast aan de afmetingen van uw ramen en deuren. Ontdek ons uitgebreide assortiment van raambekleding en horren en vind de perfecte oplossing voor uw huis.

 

Advies op maat

Van Voorst is een betrouwbare partner op het gebied van zonwering en raambekleding. Dankzij onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met gerenommeerde producenten van zonwering, kunnen wij u voorzien van deskundig advies en de beste oplossingen bieden voor uw situatie.

Zonwering en raambekleding zijn niet alleen praktisch in het tegenhouden van direct zonlicht en het reguleren van de temperatuur, maar kan ook dienen als een decoratief element in uw interieur. Zo kunnen jaloezieën of rolgordijnen bijvoorbeeld een moderne en strakke uitstraling bieden. Kortom, Van Voorst biedt een uitgebreid assortiment aan zonwering en raambekleding, geschikt voor diverse wensen en stijlen.

 

Soorten zonwering en raambekleding

In onze collectie treft u onder meer aan:

– Rolgordijnen
– Vouwgordijnen
– Horizontale jaloezieën
– Verticale jaloezieën
– Houten jaloezieën
– Plissé gordijnen
– Duo rolgordijnen
– Raam en deurhorren

 

 

 

 

 

 

 

 

Leveranciers