Vloeren

Van Voorst biedt een ruime selectie aan vloeren van gerenommeerde merken in onze showroom. Ontdek de nieuwste trends en designs in onze natuurlijke collecties en ervaar het comfort, de warmte en de veerkracht van onze hoogwaardige vloeren. Met ons diverse assortiment stalen van topleveranciers kunnen wij aan al uw vloerbehoeften voldoen. Bekijk in de winkel onze collecties PVC en laminaat vloeren, en nog veel meer! 

PVC en laminaat, tapijt of vinyl?

Op zoek naar de perfecte vloer voor uw woning? Van Voorst heeft een ruime showroom met vloeren in allerlei soorten en maten, zoals PVC en laminaat, vinyl, vloerbedekking, karpet, tapijt of deurmatten. Als vooraanstaande leverancier werken wij samen met gerenommeerde merken om u de beste kwaliteit te bieden.

Enkele van onze leveranciers zijn onder andere Ambiant, Hebeta, Gelasta, en nog veel meer. In onze showroom kunt u de verschillende vloeren van deze topmerken bekijken en vergelijken.

Advies op maat

Ons deskundige team staat klaar om u persoonlijk advies te geven en u te helpen bij het kiezen van de juiste vloer die perfect past bij uw wensen en behoeften. Kom langs in onze showroom en wij nemen graag de tijd voor u! Neem contact met ons op voor al uw vragen en meer informatie. Bij Van Voorst bent u verzekerd van hoogwaardige vloeren en professioneel advies.

 

Neem een kijkje in onze showroom

Meer weten? Kom eens langs in onze winkel!