Wat kunt u verwachten?

1.

Bij van Voorst begrijpen wij dat ieder zijn eigen stijl heeft. Van interieuradvies tot decoratie-accessoires, van Voorst maakt inspirerende en originele omgevingen voor het hele huis en vooral, naar ieders smaak. Niet in staat om onze winkel te bezoeken? Ook telefonisch, of via WhatsApp zijn wij bereikbaar voor advies of andere vragen.

Ruim 400 m² showroomruimte

Professioneel advies op maat

2.

Ons team bestaat uitsluitend uit mensen met passie voor interieur en kleur, die u graag op weg helpen in de zoektocht naar een passende make-over. Wij nemen uitgebreid de tijd om desgewenst advies te geven over alles wat maar met muren, vloeren, ramen of accessoires te maken heeft.

3.

Wanneer u nog onzeker bent over kleuren, vloeren of behang, is het bij ons mogelijk om in overleg vrijblijvend stalen te lenen om thuis eens te kunnen bekijken. Denk hierbij aan kleurenwaaiers, behangboeken of rollen, maar ook ons gehele vloerenassortiment zijn op stalen te zien om thuis te kunnen bekijken. Wij ontvangen u graag weer als u een keuze heeft kunnen maken!

Duizenden stalen van vloeren tot behangboeken

Vrijblijvend thuis stalen vergelijken

4.

Onze service loopt zelfs door tot uw huiskamer. Niet iedereen is een handige doe-het-zelver, waarvoor wij montageservices aanbieden. Voor het monteren van gordijnen of raamdecoratie plannen wij graag een bezoek in.
Het leggen van vloeren gaat in samenwerking met onze collega’s bij van Voorst Vloeren, neem ook eens een kijkje op hun website!

5.

Reparatieservice is ook een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Mocht een aankoop onverwachts niet naar behoren functioneren, zullen wij er zo veel mogelijk aan doen om dit op te lossen. Zo loopt onze service niet alleen tot uw deur, maar nog verder.

Montage- & reparatieservice

Benieuwd geworden? Neem hier een kijkje in onze winkel:

Of bekijk ons eens op onze socials Instagram of Facebook